Bine ati venit pe pagina Amicos SRL!

Str. Anton Pann nr. 2

Medias, Jud. Sibiu

9:00 - 17:00

Luni - Vineri

Evaluarea obligatorie de risc la securitatea fizica

Ce este Analiza de Risc la Securitatea Fizica?

Analiza de risc la securitatea fizica reprezinta activitatea prin intermediul careia se identifica vulnerabilitatile si amenintarile care pot pune in pericol viata, integritatea corporala/ libertatea persoanelor  sau care pot aduce prejudicii valorilor detinute in unitati avand drept scop determinarea masurilor pentru limitarea sau eliminarea acestora. Rezultatul analizei de risc se concretizeaza in documentatia intocmita intr-un proces standardizat de management al riscului, prin care se determina masurile necesare si aplicabile pentru incadrarea riscurilor de securitatea la niveluri acceptabile.

Cine trebuie sa aiba Analiza de Risc la Securitatea Fizica? Este obligatorie?

Conform Art. 2 (1) din Normele metodologice de aplicare a Legii 333/2003 – “Toate societatile, indiferent de natura capitalului social, forma de organizare ori asociere, modul de detinere a bunurilor ori valorilor fac obiectul analizei de risc la securitatea fizica”.

Toate societatile comerciale SUNT OBLIGATE sa contracteze un evaluator de risc care sa realizeze Analiza de Risc la Securitatea Fizica dupa cum urmeaza:

  • Societatile comerciale infiintate dupa data de 17.06.2012, au obligatia sa intocmeasca analiza de risc la securitate fizica incepand cu data de  01.01.2015
  • Societatile comerciale infiintate pana la data de 17.06.2012, au obligatia sa intocmeasca analiza de risc la securitate fizica incepand cu data de  01.01.2016.

 

Ce se intampla daca nu-mi intocmesc Analiza de Risc la Securitatea Fizica?

Incalcarea prevederilor legii nr. 333 in 08.06.2003 si a H.G. nr. 301 din 11.04.2012 constituie contraventie si se sanctioneaza cu amenda intre 5.000 si 10.000 lei.

Cine efectuaza Analiza de Risc la Securitatea Fizica si cat costa?

Analiza de risc se efectueaza de experti evaluatori de risc, inscrisi in RNERSF ( Registrul National al Evaluatorilor de Risc la Securitatea Fizica). Compania Amicos este una din primele astfel de firme autorizate din zona.

Costurile analizei de risc se calculeaza in functie de  domeniul de activitate, suprafata spatiului, numarul de angajati s.a.

Solicitati o cotatie gratuita acum la office@amicos.ro, 0744354721.