Despre noi

Amicos SRL este o companie specializată în consultanță, proiectare, instalare și punere în funcțiune, mentenanță și service a sistemelor tehnice de securitate (detecție și alarmare impotriva efracției, detecție și semnalizare incendiu, televiziune cu circuit închis, control acces și pontaj, automatizare porți, sisteme de interfonie și videointerfonie, instalații electrice). Firma este specializată și în instalarea sistemelor de alarmă auto și inchideri centralizate.

Sistemele tehnice oferite de noi sunt moderne, iar componentele sunt în conformitate cu standardele europene. Calitatea, fiabilitatea și gradul de protecție al acestora fiind garantate de firme renumite în domeniul producției echipamentelor tehnice de securitate. Experienţa dobandită de personalul nostru în cadrul diverselor lucrări executate ne îndreptăteşte să ne considerăm pregătiţi pentru a oferi soluţii la orice problemă şi pentru a executa orice lucrare legată de instalaţiile de curenţi slabi şi nu numai.

Licențe, autorizații și certificate

Obiectivele de viitor ale firmei sunt efectuarea de lucrări de Analiză de Risc la Securitatea Fizica ținand cont de faptul că începand cu 1 ianuarie 2015, conform legii333/2003 art 2 alin. 1, societațile comerciale indiferent de natura capitalului social precum și alte organizații care dețin bunuri ori valori cu orice titlu sunt obligate să realizeze analiza de risc la securitatea fizica.

AMICOS SRL funcționează ca persoană juridică română, sub formă de societate cu raspundere limitată cu capital integral privat. Firma este autorizată de INSPECTORATUL GENERAL AL POLIȚIEI ROMÂNE – DIRECȚIA POLIȚIEI DE ORDINE PUBLICĂ și INSPECTORATUL GENERAL PENTRU SITUAȚII DE URGENȚĂ, să execute lucrări de proiectare, instalare și întreținere a sistemelor tehnice de alarmă impotriva efracției, proiectarea, instalarea și intreținerea sistemelor și instalațiilor de semnalizare, alarmare și alertare în caz de incendiu precum și proiectarea sistemelor și instalațiilor de limitare și stingere a incendiilor.

Pentru realizarea lucrărilor de instalare firma noastră beneficiază de personal tehnic autorizat, bine pregătit, cu o bogată experiență în domeniu și avizat de IGPR să desfășoare activități în domeniul sistemelor tehnice de alarmă împotriva efracției conform prevederilor art.34 din legea 333/2003.