Sisteme de control acces, interfoane/videointerfoane

Sistemele de control acces sunt un set de dispozitive interconectate cu scopul de a admite accesul în spații sau perimetre doar persoanelor cu acest drept.

Sistemul de control acces se bazează pe:

  • elemente de preluare informații (cititoare);
  • elemente de procesare a informațiilor (centrale de control acces);
  • elemente de comanda (electromagneți);
  • tehnologii de comunicație (cablate, wireless).

Tehnologia evoluează și vine în întâmpinarea nevoilor dumneavoastră. Astfel că sistemele evoluează, devin mai prietenoase cu utilizatorul prin intermediul aplicațiilor mobile, se integrează în conceptul de ”casă inteligentă”, cu celelalte sisteme de securitate, cu sistemul de pontaj.
Azi vorbim despre cititoare de cartele, amprente, fețe umane. Dar sistemul de control acces trebuie să-și păstreze principiile de bază, să filtreze accesul persoanelor în anumite zone.

Sistemele de interfonie/videointerfonie sunt un set de dispozitive interconectate cu scopul de a admite accesul în spații sau perimetre doar a persoanelor care primesc acest drept de la utilizator.

Sistemele de interfonie/videointerfonie vă ajută în monitorizarea intrărilor, pentru a permite vizitatorilor să pătrundă în obiectiv. Le putem integra cu celelalte sisteme de securitate sau electrice, le putem conecta la aplicații mobile. Gama de echipamente este foarte variată pentru a satisface estetic și funcțional cerințele beneficiarului.

Doriți să achiziționați un astfel de sistem? Nimic mai simplu! Urmați configuratorul nostru de mai jos!